Tervetuloa espanjanvesikoiranarttu Caran blogiin.

maanantai 19. toukokuuta 2008

Ykkönen

Hei ja tervetuloa espanjanvesikoiraneiti Caran sivuille! Alla tietoa Carasta.

Virallinen nimi: Gullhill's Intr-Essi
Kutsumanimi: Cara
Rotu: Espanjanvesikoira
Syntymäaika: 23.2.2008

Tänään kotona oli mennyt vähän hassusti =) Cara oli selvästikin turhautunut 6 tunnin yksinoloon ja oli repinyt muutaman sanomalehden.. (Eve kyykkii puoli tuntia keräämässä silppua) ja pissinyt ainakin viiteen eri paikkaan. myös nameja sisältävä kenkälaatikko oli sen verran raapimajäljillä, että hetken mietittyäni tajusin, etten ollut muistanut kääntää sitä niin päin, että sivussa olevat reiät ovat maata kohden. No, pääasia että kaikki on nyt hyvin =D. Äsken tultiin rokotuksesta. Se meni hienosti, ja Carakin sai tutustua yhteen kivaan perrourokseen, joka oli vasta 1-vuotias ja 22 kg + ylikorkuinen =). Sitten tehtiin piitkä lenkki. Nyt Carmelita nukkuu tuossa vieressä viikset, tassut ja häntä väpättäen. Pari haukahdustakin kantautui korviini.
Ainiin, kiitos Novan emäntä Mira vinkistä, mekin hankittiin Carkille Ikeasta lasten putki, neiti touhottaa sitä ihan innoissaan ja tottelee jo hienosti "putki"-komentoa. Samalla tuli hankittua myös kiva kankainen koppi =)
Viimeaikaisiin ostoksiin kuuluu myös 5 kelluvan vesilelun paketti, tassukarvojen siistimissakset, uusi, paksu isompanasittenolikivastitarjouksessa-hihna ja punainen, tassunmuotoinen tunnistuslaatta. Siinä kyllä on meidän sukunimi =)
Tätä lukevat pentujen omistajat, jotka asuvat Helsingissä tai Espoossa, olisi kiva tavata pentutreffien merkeissä =)

Hännänheilautus ja tassunhuiskaus,
Eve ja Cara




Ei kommentteja: