Tervetuloa espanjanvesikoiranarttu Caran blogiin.

maanantai 26. toukokuuta 2008

Nelonen


Iik, punkki x3!!

Joo-o, kolme punkkia ;) Taisivat olla tuliaisia metsäreissulta mökiltä. Nooh, olen taas onnellisesti yhdessä Caran kanssa, parin päivän eron jälkeen ;) Rauka oli ihan puulla päähän lyöty, kun yhtäkkiä 4 päivän mökkiloman jälkeen joutui taas olemaan yksin ankeassa kylppärissä ;( No, loppu hyvin, kaikki hyvin. Kaikki oli ihan kunnossa ;)


Mietit varmaan, miten pentukurssi meni. No, hyvin tietysti! Ensin kävelimme 15 minuuttia kurssipaikalle, koirakoulu Kompassiin ja sitten odottelimme hetken. Pian pääsimme sisään ja alkoi esittely. Meidän lisäksi kurssilla oli 3 koiraa: hovawart Tina, sheltti Kenny ja karkeakarvainen kettuterrieri Tessa. Ensin harjoittelimme katsekontaktin ottamista, seuraavaksi sivullekiertoa, sitten toisten koirien pujottelua , luoksejuoksua(helppo nakki) ja viimeisenä suoraan seisaaltaan maahanmenoa. Koko kurssi oli kokonaisuudessaan tosi kiva ja helppo ;) Odotan innolla seuraavia kertoja!


Mökillä Caran lempipuuha on liukua alas suurta hiekkakasaa. Ihan tosi, se ottaa vauhtia ja hyppää kasan huipulta alas ja liukuu loppumatkan. Neiti ei tosin taida tajuta, että sen jäljessä liukuu A) miljoona isoa ja pientä kiveä B) litroittain hiekkaa C) se on pestävä joidenkin liukumäkikertojen jäljiltä ;) No, liukukoot kunhan ei satuta itseään ;)
Laitan vielä loppuun pari videota. Ensimmäinen on liukumäkivideo ja toinen esittää Caran lempipuuhaa: lenkillä joku pitää Caraa ja toinen lähtee piiloon. Cara päästetään irti ja se juoksee täyttä päätä etsittävän jäljille.



Neiti Näpsä nukahti jalkoihin riehuttuaan ensin tunnin, joten taitaa olla aika lopettaa :)

Tassunheilautus ja hännänhuiskaus,

Eve ja Cara

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania nuo videot, voi että! :D Huippua, että pentukurssi meni noin kivasti, jollekin tuollaiselle pitäisi lähteä varmaan itsekin. :> Voi vitsi, odotan jo, että päästään sun ja Caran kanssa rellestämään!

t. Mira & Nova

Eve kirjoitti...

Kiitoskiitos, aina kun ollaan lähdössä mökiltä, cara hyppää suoraan liukumäkeen; taitaa aavistaa lähdön ;)). Ja joo, sovitaan siitä miitistä tarkemmin joskus ;)
Eve & Cara