Tervetuloa espanjanvesikoiranarttu Caran blogiin.

keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Viitonen


Jee, kesäloma! Vapaus ja kiireettömyys! Mielin määrin aikaa Caralle!


Mutta jo ensimmäisenä kesälomapäivänä kello kolmeen mennessä ei ollutkaan oikein mitään tekemistä. Huone siivottu, alakerta imuroitu, Cara ulkoilutettu moneen kertaan, kynnet ja tassukarvat leikattu... ja carakin vain nukkui! No, onneksi eilen tajusin pyytää vanhat luokkakaverit piknikille. Aluksi oli tarkoitus ottaa myös suomenajokoira Sisu mukaan, mutta kun hérra oli vähän liiankin innostunut Carasta, niin se piti viedä sisään. No, piknik ja bussimatka menivät hienosti; Cara tutustui uusiin paikkoihin ja ihmisiin, riehui ja väsyi niin paljon ettei herännyt edes kun äiti tuli kotiin ;))

Illalla oli tuttavien pojan syntymäpäiväjuhlat. Perheellä on beagle, Vanilla, ja neidit suhtautuivat toisiinsa ihmeen rauhallisesti. Monet vieraatkin päivittelivät, kuinka rauhallinen pentu Cara onkaan. Ainoa mitä siihen pystyi todeta, oli: " No, tuo on aika harvinaista... ". Toisaalta, Cara on jo hiukan rauhoittunut. No, kun lähdin ulkoiluttamaan Caraa ja Vanillaa, Cara osoitti suuren kiinnostusta Vanillaa kohtaan. Kun Vanilla teki pienen juoksupyrähdyksen, Cara ryhtyi leikkiin mukaan ja olin aika solmussa hihnojen kanssa. No, jotenkin sain koirat kulkemaan nätisti molemmille puolille. Mutta auta armias, kun vastaan tuli neljä jackrusselinterrieriä...
Tänään on sitten taas pentukoulu, saa nähdä mitä tänään harjoittelemme. Viimeksi kertasimme ja kehitimme ekalla kerralla harjoiteltuja asioita.
Tassunhuiskaus ja hännänheilautus,
Eve ja Cara

Ei kommentteja: